Sos pentru friptura
Preparare sos pentru friptura: Zarzavaturile <a href="http://www.afashionbuy.com/Handbags-Juicy-Handbag-f2-39-c3-17.html"><strong>Juicy Couture Outlet </strong></a> se curata si se taie marunt.Telina se da pe razatoarea cu ochiuri mari.La fel si ceapa. Intr-o cratita se pune putin ulei si se pune ceapa taiata la calit.Se adauga apoi restul zarzavaturilor.Se pune putina sare si se lasa pana cand <a href="http://www.afashionbuy.com/Handbags-Gucci-Handbag-f2-39-c3-18.html"><strong>cheap gucci handbags manufacturers</strong></a> acestea incep sa se inmoaie putin.Se pune apa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape fierte se adauga usturoiul zdrobit,rosia despielitata taiata cubulete ,ardeiul rosu , frunza de telina si leusteanul.Adaugam si piperul. Amestecam o lingura de amidon cu doua linguri de smantana.Adaugam <a href="http://www.afashionbuy.com/"><strong>cheap gucci sunglass</strong></a> cate putin sos cald pana cand incalzim si amestecul de smantana.Il punem peste sosul pentru friptura si amestecam. La final adaugam patrunjelul si mararul. Pofta buna!!!! Citeste cele mai proaspete retete direct de pe telefonul <a href="http://metaverse.stanford.edu/live-video-stream#comment-13764"><strong>Wittnauer Women's Laureate Watch (11P12)</strong></a> tau mobil : m.bucataras.ro
|