![]() |
I {adore} you
56 varieties of language apt mention 'ngra leat
Estonian: Mina armastan sind Finland: Min rakastan sinua Belgium Flemish: IK zie u graag Italian: ti amo, ti vogliobene Latin: TE amo, Vos amo Latvia: Es tevi Milu Lisbon: lingo gramo-te bue'', chavalinha Lithuania: Tave Myliu Macedonian: Te sakam Malta: Inhobbok Polish: Kocham Cie,GHD IV Mini Straighteners, Ja cie kocham Portuguese: Eu amo-te Romanian: Te iu besc, Te Ador Netherlands: IK hou van jou Czech: Miluji te Danish: Jeg elsker excavate Alsace: Ich hoan dich gear Armenia: Yes Kezi Seeroom yem Bavaria: i mog di narrisch gern Bulgarian: ahs te obicha Catalonia,GHD Straighteners NZ, Spain: T''estim Croatian: Volim te Asai Xinjiang language: Men seni serivem Bangladesh: Ami tomay bhalobashi Burmese: chit pa de Philippines: Mahal Kita,GHD IV Styling Set, Iniibig Kita Gujarat,GHD Diamond National Flag, India, Language: Hoon tane prem karun chuun Hindi: cardinal tumse pyar karta hoon Indonesian: Saja kasih saudari Japan: Kimi oaishiteru Sukiyo Korea: Tangshin-i cho -a-yo melon wow language: aku tresno marang sliromu Malay: saya Cinta Mu Malaysian: Saya Cintamu Mongolian: bi chamd hairtai Nepal: Ma tumilai maya garchu, Ma timilai man parauchu Persian: Tora dost daram he joined Lu words: Mahal kita Afrikaans: Ek het jou lief Ek is lief vir jou Ghana: Me do wo Swiss German : Ich li b Dich Creole: Mon kontan ou Hao Sayu: Ina sonki Kenya Bantu: Nigwedete Madagascar: tiako ianao Assam,GHD Blue Styler Straighteners, India: Moi tomak bhal pau South Asia Tamil: Tamil n''an unnaik kathalikkinren Thailand: Ch''an Rak Khun Vietnamese: Em ye''u anh (masculine to woman) Anh ye'' u em (feminine to male) New Zealand Maori language: kia hoahai Eskimo: Nagligivaget Greenland: Asavakit Iceland: e''g elska tig Albania: T Dua Shume Russian: Ya vas Iyublyu,GHD Leopard Grain Straighteners, Ya Tibia Lyublyu Serbian: Volim Te Spain: TiAmo, Tequiero Sweden: Jag lskar dig Turkish: Seni seviyorum Ukrainian: ja vas kokhaju Wales: Ruy''n dy garu di Caucasus Circassian language: wise cas English: I love you Chinese: I love you |
All times are GMT. The time now is 10:20 PM. |